Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Traktatiecorner.nl
Bellenblaascorner.nl is een onderdeel van Traktatiecorner.nl

Traktatiecorner.nl
Ilona Teunissen
Frits Peutzstraat 22
5915 JB venlo
Tel.: 06 54232747
E-mail: [email protected]
Kvk: 14098604
BTW: NL 160821526B01

1    Algemeen
2    Prijzen
-    Alle prijzen zijn in euro's. De verwerkings-, verpakkings- en verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen € 7,50 per bestelling. Vanaf 50 potjes bellenblaas met wikkel worden er geen verzendkosten berekend bij verzending binnen Nederland. De verzendkosten voor bestellingen naar Belgie bedragen €8,50.
3    Betaling
-    Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten.
-    Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen:
-    middels een overschrijving via bank- of girorekening.
-    middels PayPal.
-    middels iDeal.
4    Levering
-    Alle artikelen worden binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden bij TNT Post. Heeft u het graag eerder in huis, laat het ons dan even weten.
-    Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.
-    TNT Post bezorgt in de regel de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is.
-     Alle pakketten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt u hiervan onmiddellijk van op de hoogte gebracht.
-    Traktatiecorner.nl is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door TNT Post.
5    Retourneren
-    Traktatiecorner.nl doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze artikelen, in originele staat, binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling gratis retourneren.
Wij stellen het op prijs indien u hier voorafgaand via e-mail melding van maakt aan Traktatiecorner.nl.
Na ontvangst van de retourzending zal Traktatiecorner.nl het betaalde bedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening.
Als de kleur van een artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten.
Er wordt niet teruggenomen of geruild indien: de traktatie voorzien is van een bedrukking.
Indien de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Traktatiecorner.nl zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen.
6    Aansprakelijkheid
-    Traktatiecorner.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van de door Traktatiecorner.nl verkochte producten.
-    De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Traktatiecorner.nl kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Traktatiecorner.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
-    Traktatiecorner.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Traktatiecorner.nl zo spoedig mogelijk worden aangepast.
-    Traktatiecorner.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
7    Overmacht
-    Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Traktatiecorner.nl in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Traktatiecorner.nl gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven en redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.
8    Privacy
-    Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Traktatiecorner.nl gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.
9    Vragen / klachten
-    Traktatiecorner.nl streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de diensten en/of producten van Traktatiecorner.nl, dan wordt Traktatiecorner.nl daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht.
10    Copyright
-    Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Traktatiecorner.nl